[SPARTA] BQQ Bacon BOMB opskrift (4Uepoxy)
: 06 maj 2012, 16:56
Denne opskrift er lånt fra understående link.
http://www.youtube.com/watch?v=t1IiUAtoNBk
skal jo øve mig til at lave den perfekte bacon bomb til Lan.
1400 gram hakket svinekød
1 løg
1 peperfrugt
270 ml Økologisk Barbeque
noget kebab kryderi.
400 gram CooP bacon ( anbefaler en tykkere slags )
200 gram revet cheddar OST
start med at ælt svinekødet ordenigt sammen, herefter laver du en firkant så stor som muligt men selve tykkelsen på kødet skal være omkring 2 cm over det hele.
tilsæt et godt lag kryderier og diverse frugt+grøntsager ( løg og peperfrugt i mit tilfælde ) og sørg for at sprede det godt ud. Herefter smørger du et godt lag bqq sauce på og dækker det med ost.
Herefter skal du rulle kødet sammen, dette er nemmest ved brugt af bagepapir, så kødet ikke falder fra hinanden.
Så skal du lave et net af BACON, her vil jeg anbefale du bruger nogle tykke skiver, da tynde skiver er for skrøbeligt og næsten ikke til at folde. når nettet er lavet ruller du din kødrulle over på selve nettet og pakker den. ( være sikker på at du lukker enderne grundigt ellers ryger alt osten bare ud her. )
dette tager ca 20 min at lave så husk at starte grillstarten op før du går igang, så burde det passe med at kul er klar.
så hedder det 4 timer på grill. og når du ligger din Bacon bomb på starter du med at smører den godt ind i noget bqq sauce. og herefter 1 gang hver time.
pris for sådan en fætter = 203 KR
jeg forslår man servere bagte kartofler i hvidløgsfad
og en jakobsen ( saaz blonde ) 7,1% mørk øl.
ENJOY
http://www.youtube.com/watch?v=t1IiUAtoNBk
skal jo øve mig til at lave den perfekte bacon bomb til Lan.
1400 gram hakket svinekød
1 løg
1 peperfrugt
270 ml Økologisk Barbeque
noget kebab kryderi.
400 gram CooP bacon ( anbefaler en tykkere slags )
200 gram revet cheddar OST
start med at ælt svinekødet ordenigt sammen, herefter laver du en firkant så stor som muligt men selve tykkelsen på kødet skal være omkring 2 cm over det hele.
tilsæt et godt lag kryderier og diverse frugt+grøntsager ( løg og peperfrugt i mit tilfælde ) og sørg for at sprede det godt ud. Herefter smørger du et godt lag bqq sauce på og dækker det med ost.
Herefter skal du rulle kødet sammen, dette er nemmest ved brugt af bagepapir, så kødet ikke falder fra hinanden.
Så skal du lave et net af BACON, her vil jeg anbefale du bruger nogle tykke skiver, da tynde skiver er for skrøbeligt og næsten ikke til at folde. når nettet er lavet ruller du din kødrulle over på selve nettet og pakker den. ( være sikker på at du lukker enderne grundigt ellers ryger alt osten bare ud her. )
dette tager ca 20 min at lave så husk at starte grillstarten op før du går igang, så burde det passe med at kul er klar.
så hedder det 4 timer på grill. og når du ligger din Bacon bomb på starter du med at smører den godt ind i noget bqq sauce. og herefter 1 gang hver time.
pris for sådan en fætter = 203 KR
jeg forslår man servere bagte kartofler i hvidløgsfad
og en jakobsen ( saaz blonde ) 7,1% mørk øl.
ENJOY