STARLIGHT OUT -

Har du bare lyst til at hygge snakke/chatte, så kig her...
St4rligh7
Specialist Corporal
Specialist  Corporal
Indlæg: 13
Tilmeldt: 08 mar 2010, 12:52
Geografisk sted: Hornbæk

STARLIGHT OUT -

Indlægaf St4rligh7 » 10 dec 2010, 15:20

Til alle spartanere

Efter lang tids overvejelse har jeg taget en endelig beslutning om at trække stikket og opsige mit medlemskab i Sparta. Der er flere grunde til min opsigelse. Mit engagement i klanen har været meget lille og jeg har brug for at tage mit studie, mit forhold og mine fritidsinteresser seriøst. Når jeg endelig har fri, prioritere jeg mine interesser, min familie og min kæreste først, og jeg ser ingen tid til overs til at tjekke forum, være på ts eller tage til fælles arrangementer med klanen fremadrettet. Økonomien gør også at jeg må prioritere regninger frem for julefrokoster, sommerfester og andre klan relaterede arrangementer. Jeg ønsker ikke at være en passiv del af noget – Det er alt eller intet.
Med hensyn til gaming så føler jeg ikke at jeg længere har noget tilfælles med resten af sparta, MEGET få gamer AA3, epoxy er vidst efterhånden den eneste ud over jeg selv der stadig gamer dette en gang imellem, og ja, jeg har forsøgt mig på BC2, det bliver aldrig mig, og aa2 er dødt i mine øjne! Så når jeg en gang om måneden vælger at game så ender det med at være med folk fra internationale klaner som jeg har lært at kende igennem det seneste års tid – hvilket er ærgerligt da man vel burde bruge gaming-tiden sammen med sin klan i stedet for. Dette er nu også en bagatel da det jo er en klan baseret på sociale arrangementer frem for gaming.

Tak for alt, jeg har lært en del interessante mennesker at kende som jeg aldrig vil glemme. Nogle fra klanen har jeg desværre aldrig fået mødt – just 2 bad som man siger.
Jeg håber inderligt at SPARTA vil bestå, selv i de hårde tider og på trods af den modgang og det manglende engagement der har været det seneste stykke tid. SPARTA har et super fedt koncept og jeg håber at i alle holder fast i udgangspunktet for klanen og sørger for at efterleve de værdier som Sparta har :)

God vind!

Starlight OUT
Brugeravatar
[SPARTA]SPANK
General of the Army
General of the Army
Indlæg: 4310
Tilmeldt: 17 maj 2006, 20:56
Geografisk sted: Faxe

Re: STARLIGHT OUT -

Indlægaf [SPARTA]SPANK » 10 dec 2010, 15:49

Hooah Starlight!

Det er naturligvis kedeligt, at se folk smutte fra [SPARTA]. Men efter vores snak her forleden, kan jeg godt forstå dine argumenter. Det er ikke 100%, når du ikke længere gamer det, som alle andre normale minus PoxyMusen, folk spiller og når tiden ikke helt er til arragementerne og alt det andet, som [SPARTA] er, så er det rimeligt naturligt, at tage konsekvensen og sige tak for denne gang...

[SPARTA] siger TAK, for al den østrogen du har bidraget med i tidens løb, til at modstå vores andres bajerafhængighed, bøvsen, prutten og ualmindelige mandige mandehørm og håber du får succes med studiet og alt det andet!!!

NB! Jeg tager dig ud af den Interne del af Forum og sletter dig fra listen over vores medlemmer.

Men husk lige, at du ALTID vil være VELKOMMEN på TS'en og til vores arrangementer(som Special Invited GuestStar), hvis du i fremtiden skulle få lyst til en hyggelig weekend med Drengene og en ordentlig sviner, over at quitte [SPARTA] og aldrig fangede at få tag på din ForumBruger :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Take Care out there Starlight, it's a cruel world out there all alone... :lol:



SPANK signing out.....
SPANK say's : "If in doubt, EMPTY YOUR MAGAZINE!!!" and "Der er SQ ikke noget der hedder impotens, KUN NOGET DER HEDDER GRIMME KÆLLINGER!!!"
Billede
[SPARTA]Peace
Major General
Major General
Indlæg: 549
Tilmeldt: 06 jan 2010, 22:19

Re: STARLIGHT OUT -

Indlægaf [SPARTA]Peace » 10 dec 2010, 16:53

ØV - Så bliver der endnu mindre kønt at kigge på og næsten ingen til at udføre ond mandehørm på. Det ender jo med at Asstek bliver den eneste kælling i klanen. FØJ for en tanke......

Du ønskes selvfølgelig held og lykke fremover og er som Spank udtrykker det jo altid velkommen :-)
I am Peace, destroyer of Tequila and Rum. Alcohol fear me.
[SPARTA]Tennek
General of the Army
General of the Army
Indlæg: 1138
Tilmeldt: 26 maj 2010, 21:17
Geografisk sted: Skærbæk, Sønderjylland

Re: STARLIGHT OUT -

Indlægaf [SPARTA]Tennek » 10 dec 2010, 18:39

Det er sku surt at se du forlader [SPARTA] Starlight :/

Men efter hva jeg kan læse mig frem til , så er tiden der jo desværre ikke , som den jo skal være hvis man er medlem af [SPARTA]:P

Du ønskes alt held fremover , og genovervej lige det med en evt julefrokost eller sommerfest igen , du er altid velkommen som de andre siger :D
Give them nothing, but take from them EVERYTHING!
[SPARTA]Tennek Onroute!
Billede

[SPARTA] THE Prez. Jylland!
Hunter has been overruled!
True son of [SPARTA]!

Tilbage til "Chat/Off Topic"

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 17 gæster