BF3 LAN 2013 17-20/5 Fyn - Aftermath/Billeder -

LAN 2013, dato 17/5-20/5...
Brugeravatar
[SPARTA]SPANK
General of the Army
General of the Army
Indlæg: 4335
Tilmeldt: 17 maj 2006, 20:56
Geografisk sted: Faxe

BF3 LAN 2013 17-20/5 Fyn - Aftermath/Billeder -

Indlægaf [SPARTA]SPANK » 22 maj 2013, 00:36

Hooah Fellow LAN'ners!

Så blev LAN 2013 vel overstået...!


Holdene til LAN 2013 faldt således ud ved lodtrækning :

Team Alpha = [SPARTA]DonOP, [SPARTA]Bumblebien, [SPARTA]NadGilo

Team Bravo = [SPARTA]epoxy, [SPARTA]Peace, [SPARTA]Svendsen

Team Charlie = [SPARTA]Hunter, [SPARTA]Canex, [SPARTA]SPANK
WINNERS LAN 2013...!!!

Team Delta = [SPARTA]Jordbaer, [SPARTA]Banjo, [SPARTA]Tennek


Tilstedeværende ud over Konkurrencen var : PyroMatiC og Mrs. Canex + Dixie(kogevasket, tumblet og muteret Sibirisk Kæmperotte )


SPANK'eren føler trang til at takke alle for god opførsel og udtrykke sin ubetingede glæde, over den entusiasme folk gik ind i kampene med, med ganske få undtagelser.
Det var simpelthen UTROLIGT, hvor tæt adskillige af alle holds kampe blev afgjort, når man alligevel tænker på at TicketCount var 50 stk. Det gav VIRKELIG blod på tanden, helt op til målstregen at næsten alle kampe var under 5 Tickets i mellem holdene!!!
At Finalen så blev afgjort på 1 ticket var jo simpelthen bare FANTASTISK og helt uden sidestykke!!!! Stemningen var i hvertfald HELT i top og sveden sprang af spillerene!

SÅ TAK FOR ET SUPER FEDT LAN 2013...!!!

Et STORT tak skal også lyde til [SPARTA]Hunter, som jo hvad enten han vil det eller ej, så jo lidt er vores allesammens "MadMor"... Hun er sq en dejlig skøge, når hun sådan smækker lidt BaconBombe på bordet og tænder grillen for os! Selv om hun forlanger 4L lampeolie + 2 X ZIPblokke til noget der kunne gøres med 1/8 ZIPblok)! Men TAK anyway Hunter...!!! Det er sq godt arbejde!!! :lol:Her er lidt billeder :

Jordbaer camper bådhuset på Canals FOR HÅRDT...!!!
Billede


Tennek gamer kamp på Hunters pc, da tossen jo valgte af explodere sin egen på selve LANdagen = IDIOT!!!
Billede


Tennek er ikke kommet længere i sit liv, end Team Charlies bord. I baggrunden ses Team Bravo stærkt koncentreret!
Billede


Jordbaer pwner i sin "Reverse" ManKini, som består af en komplet jumpsuit, med en buttnaked Jordbaer indeni, yyiiiiks!!!!!! Hvad sådan en Appel iPuter koster, som han gamer på, vides ikke med sikkerhed... :mrgreen:
Billede


Igen Igen Igen har Tennek ikke fået styr på sin taberPC og må derfor udføre BJ's på skift på Team Charlie for udlån af GamerPC!
Billede


Peace vrider den sidset rest af Gamerpotentiale ud af sine Teammates, i håbet om at kunne sikre pokalen for anden gang, som han i sin iver for at opmuntre sine buddies, har placeret på Team Bravos bord!
Billede


Peace er ved at nå sin stresstærskel, over sine teammates. Læg mærke til de "underlige" lilla firkanter der er rundt om modstanderholdets spillere på hans skærm... Hmmm... Meget mærkeligt Peace! :wink: :wink: :wink:
Billede


Hunter tror ikke længere på sejren og hånes bravt imellem kampene. Han vælger i et desperat ploy, at smide tshirten og blænde modstanderene til næste kamp...
Billede


epoxy er derimod langt mere sejrssikker og har næsten sendt pokalen til gravering inden de sidste kampe er spillet. Dog har han jo naturligvis ikke indregnet SPANK'erens AWESOME Vindermentalitet og ubøjelige vilje til at være første mand der får sit navn på pokalen for tredje gang!
Billede


Bare lige en hoftephotoshot af scoretavlen for en kamp...
Billede


Uheldigt nok var dette års LAN ramt af flere folk der måtte afgå tidligere end normalt og derfor har vi ikke i år, et komplet LAN 2013 Deltagerbillede... Øv Øv Øv!


Vedr. LAN 2013 økonomi :

- Alle har indbetalt/afregnet og ingen har nogen udeståender...

- Der var indeholdt 300kr. til gravering af LAN-Vandrepokalen. SPANK sender den snarligt til gravering og updater med et billede, hvor man NATURLIGVIS vil kunne se, at SPANK'eren utvivlsomt må være [SPARTA]'s ubestridte bedste spiller, da han jo som den ENESTE nu har formået at vinde Vandrepokalen hele 3 gange...!!!

- Der var 200kr. i overskud fra de samlede udgifter til LAN 2013. De overføres til [SPARTA]Kassen asap...

- LANserveren på 16slots er igen afbestilt, således at vi ikke får yderligere udgifter på den konto...SPANK signing out.....
SPANK say's : "If in doubt, EMPTY YOUR MAGAZINE!!!" and "Der er SQ ikke noget der hedder impotens, KUN NOGET DER HEDDER GRIMME KÆLLINGER!!!"
Billede

Tilbage til "LAN 2013"

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 0 gæster