Evaluering af LAN!

LAN 2015, dato 13/5-16/5...
[SPARTA]-Funz
Brigadier General
Brigadier General
Indlæg: 179
Tilmeldt: 28 okt 2014, 21:40

Evaluering af LAN!

Indlægaf [SPARTA]-Funz » 26 maj 2016, 20:29

Hey, jeg tænkte om vi ikke skulle reflektere lidt over lan arrangementet og evt. snakke om hvad der kunne gøres anderledes, bedre ect. ect.

Jeg missede så lige den der med smørrebrødet, men jeg syntes det var synd at folk bare sad og spiste deres smørrebrød rundt omkring, sådan lidt tilfældigt. Hvad med at der næste år bliver dækket et ordentligt bord op, så vi alle sammen kan spise sammen og hygge/drikke osv? - Jeg savner en "rigtig" pisnefrokost.

Bordopstilling, jeg syntes vi skulle overvejer en opstilling hvor det ikke er muligt at se hinandens skærme under kampe. evt. vi finder nogle messe-folde-ud skilte eller lign. og stiller op under kampene eller at bordene stilles så alle kigger ind mod midten? - Jeg tog mig selv i at kigge på Dvil's skærm 2 gange under kamp, ikke at jeg fik noget ud af det, men det var sgu ikke fedt at kunne ghoste hvis det var det man ville.

Andre ideer?
[SPARTA]Boogeyman
General of the Army
General of the Army
Indlæg: 1208
Tilmeldt: 17 maj 2006, 20:45

Re: Evaluering af LAN!

Indlægaf [SPARTA]Boogeyman » 01 jun 2016, 14:21

God ide.

Jeg er faktisk helt enig. Det var en rigtig god ide med smørrebrød, og der vil altid være nogle der ikke lige opdager det i forum, det kommer vi aldrig udenom. Men jeg synes også det var ærgerligt at vi alle bare sad hver for sig og skam åd vores smørrebrød. Det ville være bedre hvis vi kunne sidde sammen, så vi sammen kunne bekæmpe smørrebrødshelvedet. :D :D

Jeg er også enig i bordopstillingen. Nu sad jeg selv sådan at jeg ikke havde mulighed for at se andres skærme, men jeg følte til gengæld at det var nemt for flere hold at se min skærm. Måske det kan opstilles anderledes, ellers er der ikke noget at gøre ved det.

Ellers synes jeg det var et rigtig fedt arrangement, og hvor er det fedt at vi må låne så fine omgivelser :D :D
Jeg er ikke tyk.. Jeg er bare bagud med at skide!
Brugeravatar
[SPARTA]SPANK
General of the Army
General of the Army
Indlæg: 4335
Tilmeldt: 17 maj 2006, 20:56
Geografisk sted: Faxe

Re: Evaluering af LAN!

Indlægaf [SPARTA]SPANK » 06 jun 2016, 10:58

Hooah Kids!

Nu må der være gået en passende periode og vi har haft mulighed for lige, at reflektere over dette års LAN! Derfor vil også jeg, i lighed med Boogey og Funz, byde ind med lidt lommefilosofi...

First off, så TAK til Tennek, Banjo, Canex o.s.v. for alt det praktiske AWESOME JOB KIDS!!!


Bordopstilling : Det er rigtigt, at en bordopstilling, hvor man kan "luskekigge" til hverandre ikke er optimal. Dog må jeg på det KRAFTIGSTE anføre, at kan man ikke holde øjenene for sig selv, så er der plads i =ML=... :mrgreen: Men det er naturligvis noget vi kan fixe næste år. Vi har tidligere opstillet på rækker med front imod midten.

Her er et gammelt LANbillede med den ønskede bordopstilling! Det gør vi bare igen til næste år, hvis folk vil og ikke mener de kan holde øjenene for sigselv... :evil:
Billede


Pinsefrokost : Jeg kan ikke være mere enig med Funz og Boogey!!! Det var VIRKELIG synd, at vi ikke fik samlet folk til det store SMØRREBRØDSHELVEDE, som vi jo 100% plejer! Det MÅ og SKAL vi gøre bedre alle sammen næste år!!!!!!!!!
Så "lover" jegmåskeikke at drikker så meget fredag, at jeg ikke kan moppe gulvet med 1 stk. Tennek, efter vi har drukket Snaps lørdag!!! Det var lidt sløjt med SPANK'eren om lørdagen, I know og det må bare gøres bedre... Men skylden ligger lidt hos Kim(min Buddy fra Sommerfesterne) vi gik lidt i SuicideMode fredag nat/lørdag tidligt og fik givet den en ORDENTLIG en over nakken! Men ingen undskyldninger, det SKAL bare gøres bedre næste år! :twisted: :twisted: :twisted:
Til ALLE : HUSK NU AT KIGGE I FORUM KORT INDEN VORES ARRANGEMENTER, SÅ I ER INFORMERET og ikke ender som Funz, med at misse out på f.eks. smørrebrød...


Her er som Pinsefrokosten SKAL se ud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BilledeHoldopdeling : Dem denne del vedrøre ved det godt selv. Derfor behøver jeg ikke nævne nogen specifikt. Men husk det glæder jo for ALLE anyway!

Jeg vil ikke være en sur fisse2 lateI know! Men det er simpelthed et af LAN's GRUNDPRINCIPPER, at man respektere og melder ind på det hold man trækker, når man ankommer!!!!!!! Det nytter ikke noget, at der kan stilles spørgsmåltegn ved om folk er ærlige, når det gælder dette. Det vil være direkte LATTERLIGT, hvis vi skal til at indføre en Spansk Inkvisition, med trusler om vold, død og ødelæggelse og MAX KONTROL, når folk trækker deres Team, for at vi kan stole på, at folk er ærlige omkring det...
Det giver en MARKANT mærkbar forringelse af stemningen blant mange til LAN, når der er mistillid omkring dette og det fortjener LAN sq helt ærligt IKKE, efter min mening!!!
Det er min KLARE forventning, at det er sidste gang vi har nødigt, at vende denne problematik!!!!!


LANserver : Igen i år var den lidt fucked vedr. password und so weiter. Det gav lidt udfrodringen i afviklingen af kampene, når "fremmede" loggede ind og skulle smides af igen. Men her vil jeg godt forsvare Tennek lidt! Fordi I KNOW om nogen, at de 3rd party admin tools bare er SÅ FUCKED up, så man ikke tror sine egne øjne! Så det virker bare som om det er et vilkår vi må leve med...
OBS! Tennek husk nu at få den sat 100% op INDEN LAN inkl. pw und ALLES... U know, ligesom jeg spurgte, om du havde gjort flere dage før LAN, right? Fnis Fnis... :lol:


Konklusion : Endnu et FEDT LAN overstået, om end med et par mindre ridser i lakken. Men dem klare vi næste år og anyway, så er det jo ikke noget mere FADØL ikke kan fixe...!!! Er sikker på at når "Ledelsen" får måske lidt mere Ledelsesrutine, så bliver de sidste rynker glattet ud med tiden...

TAK FOR ET SUPER FEDT LAN OG SÅ SES VI IGEN TIL NÆSTE ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SPANK signing out.....
SPANK say's : "If in doubt, EMPTY YOUR MAGAZINE!!!" and "Der er SQ ikke noget der hedder impotens, KUN NOGET DER HEDDER GRIMME KÆLLINGER!!!"
Billede

Tilbage til "Lan 2016"

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 0 gæster