Peter (9 år)

Finder du nogle sjove ting, som du vil dele med andre, så smid dem endelig her...
AzTek
Lieutenant General
Lieutenant General
Indlæg: 357
Tilmeldt: 06 jul 2008, 21:04
Geografisk sted: Some Place in the future

Peter (9 år)

Indlægaf AzTek » 03 sep 2008, 00:42

Kære mor…
Vores tropsfører har sagt vi skal skrive til vores forældre, i tilfælde af, at I havde set noget om springfloden på fjernsyn, og var bekymrede. Vi har det godt. Kun et af vores telte og to soveposer blev skyllet væk.

Der var heldigvis ingen der druknede, men det var fordi vi var oppe i bjergene og lede efter Flemming, da det skete. Hils hans far og mor…
Han kan ikke skrive, pga. gipsen. Jeg fik lov til at flyve med i en af redningshelikopterne, Det var fedt. Vi havde nær aldrig fundet ham i mørket, hvis det ikke var for alle lynene.

Tropsføreren blev sur på Flemming, fordi han tog på blaffetur, uden at fortælle nogen om det. Men Flemming svarede, at han havde sagt det, men da det var samtidig med at vi var ved at slukke ilden, så der var nok ingen der havde hørt ham.

Vidste I, at hvis man stiller en dåse med gas, ind i et bål, så eksploderer den?
Alt det våde træ ville stadig ikke brænde før tropsføreren hentede reservedunken fra bilen. Han skulle nok have kontrolleret at den var helt tæt først. Men vi var smadderheldige, og det var kun et af vores telte, og noget af vores tøj, der brændte.

Jytte kommer til at se underlig ud, indtil hendes hår vokser ud igen.

Vi er hjemme igen lørdag, hvis tropsføreren får lavet vores bil. Men det var ikke hans skyld den blev smadret. Bremserne virkede næsten OK, da vi kørte, og som tropsføreren har sagt: “Med sådan et gammelt lig, må man forvente at der er noget der går i stykker, fra tid til andenâ€

Tilbage til "Funny stuff"

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ahrefs [Bot] og 19 gæster