[SPARTA]'s Sommerfest d.9-11/7 2021... -Eventplan-

[SPARTA]Sommerfest d. 9-11/7 på Comaco
Brugeravatar
[SPARTA]SPANK
General of the Army
General of the Army
Indlæg: 4296
Tilmeldt: 17 maj 2006, 20:56
Geografisk sted: Faxe

[SPARTA]'s Sommerfest d.9-11/7 2021... -Eventplan-

Indlægaf [SPARTA]SPANK » 26 apr 2021, 18:36

Hooah Folkens!

----------------- [SPARTA] Sommerfest 2021 d. 9-11/7 --------------------


Fredag :
Vi mødes på http://www.Comaco.dk Nyborgvej 78A, d. 3/7 kl. ca. 14stykker og fremefter... Får sagt Goddag til hinanden osv...

Herefter sætter vi telte op og gør klar på Comaco. Herefter er der Bue, Pusterør og Øksekast. evt lidt Volley, Ridderspil eller Vikingespil...
Aftensmaden plejer at bestå af en fælles pizzabestilling, som man så bare æder løs af...


Lørdag :
Kl. ca. 10-12 gennemføre vi måske klatremodul. Paintball ca. kl 13-17 måske.
Mindre Skydebanemoduler(bueskydning, pusterør, øksekast etc. kan evt.indlægges) hvor vi udfordrer hinanden og duellerer. Kort pause, samt væskepåfyldning osv lægges ind løbende. Paintballmodulet kan vi spille så længe vi vil (forskellige maps/senarier). Når paintballkampen er slut kan vi alt afhængig af vejret køre til stranden og få en dukkert eller bare gå løs på Grillen.
Så kan vi i løbet af aftenen bare gennemføre [SPARTA]'s motto, nemlig : Opsøg, Optrap og NEDKÆMP alle opdukkende mål(Bajere)... til vi går kolde!

Drikkevare kan selv medbringes frit, men er ellers inkluderet i deltagerprisen... HOOAH!!!


Søndag :
Morgenmad engang søndag, når folk vågner og er i stand til at indtage fast føde... Måske lidt hyggeaktiviteter om formiddagen og ellers OPRYDNING og breakup i løbet af dagen... Herefter siges der TAK for i år og på Gensyn næste år!!!

Pris/Afregning :
Det skitserede program kan gøres for ca. 1000,- pr. person.
Dette dækker leje af Comaco + forplejning fredag aften, al forplejning lørdag + søndag, samt al drikkelse alle dage øl, vand og sprut. Beløbet overføres via MobilePay STRAKS ved fremmøde til SPANK, eller afregnes kontant STRAKS til SPANK!

Paintballdelen betales seperat og her plejer vi at få gode rabatter. I år koster 500 kugler kun ca.350,- og 1000 kugler kosten kun ca. sølle 600,-...

NB. Der tages DKkort på Centeret, MEN DET ER JO ALTID FORNUFTIGT, AT MEDBRINGE RIGELIGT KONTANTER!!!!


M.h.t. transport fredag/lørdag/søndag regner jeg med, at vi har min 2 biler til rådighed i Nyborg, hvis der er nogen der skal hentes på stationen... Ligeledes med hjemtransport til bus/tog om søndagen...

Evt. spørgsmål rettes til SPANK på mobil 40423337 eller Phantom på mobil 60139077


Her er linket til stedet igen : http://www.comaco.dk her kan man se lidt på faciliteterne inden weekenden og sætte GPS klar, parat, start .


Laste Updated : 26/4 2021


OBS! Ovenstående program, samt pris kan ændres løbende... Så hold jer Up2Date her i Tråden!!!SPANK signing out.....
SPANK say's : "If in doubt, EMPTY YOUR MAGAZINE!!!" and "Der er SQ ikke noget der hedder impotens, KUN NOGET DER HEDDER GRIMME KÆLLINGER!!!"
Billede

Tilbage til "[SPARTA]Sommerfest 2021"

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 0 gæster